Naturlig overflateaktive te Saponin 90% 98%

Produktnavn: te saponin
Latinnavn: Camellia oleifera frø
Bruk del: Frø
Testmetode: HPLC
Utseende: gult pulver
Merkenavn: LS-Herb

 • Beskrivelse
 • Pakking
 • Naturlig overflateaktive te Saponin 90% 98%

  XI 'A LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   spesialiserer seg på de ti årene med planteekstrakter og eksporthandel, for å gi kunder med høy kvalitet, økologisk, naturlig, god pris på ulike planteekstrakter, frukt og grønnsakspulver, samt kosmetikk, kjemiske råvarer.

  Te-saponin (tilhører saponinfamilien), er en slags glykosidforbindelse, som ekstraheres fra kameliafrø. Det er ikke bare effektivt i dekontaminering, skumdannelse, emulgering, desentralisering og metning, men også med funksjon av redusert betennelse, lette smerter og motstå epifyt, som er mye brukt i mat, drikke, kjemikalier, medisiner, pesticider, gummi, film, byggematerialer, slukke materiale, hårpleieprodukter og så videre. Så kan te saponin også bli kalt: overflateaktivt middel, to emulsjoner, vaskemiddel, plantevernmiddel, skummiddel og anti-slipemiddel. Kameliafrø inneholder 11 til 15% tesaponin, som kan ekstraheres fra jomfrukamelliaolje eller tefrøkake med spesielle organiske løsemidler.

  Og te saponin er hentet fra tefrø fra en klasse av forbindelser glukosid, er et godt naturlig overflateaktivt middel, som kan bli mye brukt i lett industri, kjemikalier, plantevernmidler, drikkevarer, landbruk, tekstiler, olje, gruvedrift, byggematerialer og i områder for eksempel motorvei konstruksjon, produksjonsemulgator, vaskemiddel, plantevernmidler tilsetningsstoffer, tilsetningsstoffer til mat, krabbe akvakultur agent, tekstil hjelpestoffer, olje flotasjon reagenser, gruvedrift smøremidler, samt stabilitet av luftbetong frostvæske agent, som med motorveien.


  Produktnavn: Tea Saponin

  Latinsk navn: Camellia Oleifera Seed

  Bruk del: Frø

  Spesifikasjoner: 90% 98%

  Testmetode: HPLC

  Utseende: Gul Pulver

  Merkenavn: LS-Herb

  te seed.jpgte seed.jpg

  Tea saponin (4).jpg


  Tea saponin (3).jpg


  Funksjoner av Tea Saponin:

  Høy ren tesaponin er et ikke-ionisk overflateaktivt middel, som har sterke skumdannende, emulgerende, dispergerende og fuktige effekter. og skummende effekter påvirkes ikke av maskinvaren. I tillegg har det vært ugjennomtrengelighet, antiinflammatoriske, smertestillende, anti-kreftaktiviteter som har blitt brukt i medisin, mat og daglig kjemisk som middel.

  1. En god emulsjon, dispersjon og skumdannelse, som i stor grad kan brukes i jordbruk, kjemisk industri, medisin, byggematerialer, mat og andre næringer for vaskemidler, pesticider, emulgeringsmiddel, diuretika og sprøytemidler.

  2. Med ugjennomtrengelighet, anti-inflammatorisk, smertestillende, anti-kreft aktiviteter.

  3. Det kan også brukes i landbruket, som naturlige plantevernmidler.

  Påføring av Tea Saponin:

  1. Brukes i matfeltet, det brukes som naturlig antioksidant, antistallmiddel og anti-fading-midler.

  2. Som kosmetikk og daglig kjemisk additiv, eies den effekten av anti-rynke og anti-aldring. Det kan ødelegge flekk, forebygge og behandle hudsykdom og følsomhet, forfalsket tann, tannplakk, periodontitt og halitose, beskytte huden mot den skadelige solstrålen og forhindre hudkreft.

  3. Brukes i farmasøytisk felt, det brukes til å forebygge og kurere hjerte-og karsykdommer, diabetes. Den eier effekten av sterilisering og antivirus. Det er tilgjengelig som råmateriale i datterselskap og helsetjenester medisin.


 • Under 5KG

  Aluminiumsfoliepose inni, eske utenfor

  Over 6 ~ 25KG

  Dobbeltseglet PP-poser inne, fiber trommel utenfor

  Trommelvolum

  25KG Trommel: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG trommel: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartongvolum

  1KG kartong: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG kartong: 250mm * 330mm * 270mm

  Bemerke

  Vi kan pakke som dine krav, og OEM og ODM velkommen.

Hot Tags: Tea Saponin, Kina fabrikk leverandør, høy kvalitet, høy renhet, bestselgende, utmerket pris
Beslektede produkter

Forespørsel